کاظم دلخوش اباتری، نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با ایکنا از گیلان، با بیان اینکه همه کشورها قانون اساسی دارند و براساس این قانون اساسی برای آباد کردن کشورشان تلاش می کنند، گفت: قانون اساسی میثاق ملی مردم ایران است.
وی قرآن و احادیث را پشتوانه قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: قانون هم برای ملت حقوقی بر حاکمیت قائل شده و هم طبق اصل 57 حاکمیت را در قالب قوای سه گانه قضائیه، مقننه و مجریه تقسیم کرده تا به وظایف خودشان برای رفاه حال مردم تلاش کنند.
نماینده صومعه سرا در مجلس، با بیان اینکه حقوق مردم بر گردش شوراهای اسلامی نیز طی 10 اصل قانونی بیان شده است، تصریح کرد: امام راحل و مقام معظم رهبری برای اینکه مردم ایران استقلال داشته باشند، بیان فرمودند که براساس قانون اساسی در مقاطع مهم و حساس مردم در سرنوشت خودشان دخالت داشته باشند؛ چراکه اگر همه مردم نسبت به سرنوشت خودشان در مسائل مهم کشور دخالت داشته باشند، اتفافات ناخوشایند برای کشور نمی افتد.
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، با اشاره به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر حضور حداکثری در انتخابات، تصریح کرد: وقتی راهپیمایی برگزار می کنیم، بیش از 300 کانال خبری و ماهواره ای که بعد از انقلاب علیه ملت ایران فعالیت می کنند، حضور میلیونی ملت را نادیده گرفته و چند ده نفره معرفی می کنند، اما حضور در پای صندوق های رأی با تعرفه بوده و ثبت می شود و لذا این سند در معادلات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی دنیا اثرگذار است.
وی با بیان اینکه دشمنان می خواهند مردم پای صندوق های رأی نیایند، اضافه کرد: سرنوشت کشور فراتر از یک حضور حداکثری است و لذا مردم باید در کنار حضور حداکثری دنبال اصلح باشند. متأسفانه گاهی اصلح را گم می کنیم و چهار یا هشت سال مشکلات بر دوش ملت افزوده می شود لذا همه مردم ایران با هر دیدگاه و نظری نسبت به سرنوشت کشور و انتخاب اصلح حساس باشند.
دلخوش، سابقه مثبت اجرایی، خوشنامی، توانایی رفع مشکلات و پرهیز از شعارمحوری را ویژگی های کاندیدای اصلح دانست و افزود: برخی از کاندیداها امکانات کشور را نمی دانند و شعارهایی می دهند که تحقق پیدا نمی کند و دلخوری مردم را در پی دارد.
وی ادامه داد: حضور مردم در عرصه انتخابات شرعا و قانونا بر آحاد ملت ایران واجب است؛ البته هیچ کاندیدایی کامل نیست و توانایی پیاده کردن دقیق قانون را ندارد، اما در مجموع کشور به یک رئیس جمهور نیاز دارد و باید یک نفر را که بهترین است انتخاب کنیم که این انتخاب با شرکت ما در انتخابات محقق می شود.
نماینده صومعه سرا در مجلس، با بیان اینکه شاهد بهبود اخلاق انتخاباتی نسبت به دوره های قبل هستیم، گفت: با بیانات رهبری و تذکرات مجلس شورای اسلامی، رعایت اخلاق مورد توجه قرار گرفته و لذا کاندیداها نباید وعده هایی دهند که نمی توانند انجام دهند؛ البته وقتی پای رقابت در میان است، کاندیداها وعده می دهند و متاسفانه گاهی بداخلاقی می کنند، زیرا فکر می کنند وعده دادن و تهمت زدن به نفع آنان است، اما مردم هوشیار هستند و برنامه را می بینند.
دلخوش اضافه کرد: کاندیداها بدانند با بداخلاقی نمی توانند برنامه های خودشان را اعلام کنند، بلکه باید بگویند برای مدیریت آینده کشور در دورانی که رئیس جمهور خواهد بود چه برنامه ای دارند و ضعف های مدیریتی را چگونه رفع می کنند.
وی از کاندیداها خواست شایسته سالاری را مد نظر قرار دهند و اظهار کرد: رئیس جمهور باید تلاش کند به تبیین درست این جایگاه بپردازد، زیرا مردم با بداخلاقی و توهین و پرخاش به سمت هیچ کاندیدایی برای رأی دادن نخواهند رفت.
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، با اشاره به برگزاری مناظره های انتخاباتی، اظهار کرد: کاندیداها باید بیشتر از خودشان و برنامه های خودشان بگویند؛ البته رئیس جمهور یک نفر است و باید با کمک کابینه و وزرا و دستگاه های اجرایی مشکلات کشور را حل کند و با خواب و خیال و حرف های نسنجیده نمی توان مشکلات را برطرف کرد.
دلخوش با بیان اینکه مسائل محلی و حب و بغض مانع از شناخت کاندیداهای اصلح می شود، تصریح کرد: همه مردم زیر چتر ایران قرار دارند و هر کسی که در این مملکت زندگی می کند نسبت به سرنوشت خودش مسئول است و نباید اجازه دهیم بیگانگان برای مردم خط مشی تعیین کنند و عدم شرکت در اتخابات را بخواهند. بی تردید با شرکت نکردن در انتخابات مشکلات حل نخواهد شد و اگر انتخاب اصلح نباشد، کشور چهار سال آسیب می بیند.
انتهای پیام